Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд“ Цветелина Грахич избълва

...
Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд“ Цветелина Грахич избълва
Коментари Харесай

Грахич отвя брутално Слави: Ти пък какво разбираш?! Боже, благодаря ти, че ме отърва от тази помия!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и „ Ку-Ку Бенд “ Цветелина Грахич избълва купища обиди по адрес на тогавашния си шеф и сътрудниците си, а повода за това е повече от скандална.

Повод за нападките на певицата към Дългия стана негова обява във фейсбук във връзка  атаката на Иран против Израел. В нея Трифонов написа, че „ ислямът е отвън всевъзможни човешки полезности и разбирания и е страшилище, с което светът би трябвало да води война с всички вероятни способи “.

Ето какво гласи цялата обява в профила на Слави:

„ Нападението на Иран над Израел нощес е безспорното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в актуалния свят, в който живеем. Демокрация, независимост на словото, независимост и пълноправие на дамите и изобщо положението независимост – всички тези неща са непознати на режима в Иран.

Аятоласите от дълго време ръководят тази, другояче толкоз прелестна и богата, страна и това, което се случи нощес, беше напълно разумно. Ако някой си мисли, че може да се договаря с радикалния ислям, е или добряк, или профан. Европейската история ясно е потвърдила това. Как средновековната българска страна е могла да договаря с радикалния ислям на Османската империя?

Как Испания е могла да договаря с радикалния ислям на Арабския халифат? Как българите в Батак са могли да договарят с радикалния ислям на башибозука? Как се договаря с страна, която твърди, че би трябвало да бъдеш премахнат от лицето на земята? Защото тъкмо това е доктрината на радикалната ислямска страна Иран – страната Израел би трябвало да бъде заличена.

Израел е част от европейската цивилизация и европейската просвета. Държавата на аятоласите не е. От името на “Има подобен народ ” и персонално от свое име изричам цялостната си поддръжка и състрадание към нашите другари в Израел. Няма потребност да им поисквам мощ, тъй като историята е посочила, че те я имат в голямо количество! Слави Трифонов “

Очевидно Грахич, която е родом от Босна, се е почувствала меко казано наранена и афектирана от думите му.

„ Ти пък кФо разбираш от война… Ти пък по кое време си бил част от война.. С кое право демокрациьо коментираш по сходен начин… Кой ти търси мнението въобще.. (то въобще дали е твое или на сценаристите..  нали знам по какъв начин процедираш.. та тоя разказ е написан от твоя потърчка.. само че няма значение де). Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш нелепости..

Бах тоя шовинизъм.. Пейте си там песничките и доста не коментирай за неща, за които нямаш и разбиране..

Не си многознайник и няма и да бъдеш.. българино(расист).. “, написа ядосана Грахич в мрежата. И не спря дотук:

„ Ай сиктир.. той ше споделя Исляма къв бил… Щом подкрепяш тоя смут в Газа.. да ти се връща бате.. Понякога се чудя по какъв начин може да съм била част от нечовеци.. С изключения на някой.. Благодаря ти Боже че се отървах от тая мръсотия.. Жалка му работа! Вместо да сте съпричастни… Само гледай някой ден да не ти се случи същото с държавицата.. никой не е застрахован..Но пък ти несъмнено ще избягаш на някой хубав остров баце.. То по този начин се брани родината.. пушек да ме няма.. Смешка! “

Коментарът на Грахич предстоящо провокира вълна от реакции, по-голямата част от които в поддръжка на написаното от нея. Не е ясно какво е станало след това, но няколко часа по-късно певицата изтри обявата, в която ругатни някогашния си началник. Дали той не се е свързал персонално с нея, с цел да й потърси сметка, остава мистерия. Поне към този момент.

Припомняме, че Цветелина Грахич не е част от екипа на Дългия от близо 7 години, а преди този момент бе даже и негова персонална любимка. Той я лансираше за сметка на колежката й Лилия и постоянно записваше дуети с нея. След напускането й Трифонов не даде никакви детайлности пред медиите, а разгласи, че желае да прави независима кариера и се разделят с положителни усеща.

Едва предходната година обаче певицата се осмели да показа в тв ефира, че в действителност е била изгонена без сериозна причина. Слави избеснял и я изхвърлил на улицата, откакто на един от концертите в „ Арена Армеец “ била направила малък гаф на сцената и сбъркала две изречения в песента „ Притури се планината “.

„ Бях се сринала, от заран до вечер единствено плачех, живях с тази болежка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един миг започнах да слабея и други проблеми, които не желая да споделям, съм ги претърпяла. Но не съм посягала към опиатите и алкохола “, призна Грахич.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР